Referenciák

REFERENCIA

A Sokoró Kft. fémszerkezet-gyártási tevékenységének jelentős referenciái - a teljesség igénye nélkül

A Sokorónál a mezőgazdasági célú gép- és alkatrészgyártás fő célcsoportját a világ vezető mezőgépgyártói jelentik. Partnereink között tudhatjuk Európa, és a világ több neves mezőgép-gyártóját, melyekkel az évek, sőt évtizedek óta fennálló partnerkapcsolat egyértelműen a Sokoró hosszú távú megbízhatóságát bizonyítja. A mezőgazdasági gépipar területén működő ügyfeleink számára gyártunk nagyobb méretű gépvázakat és kisebb alkatrészeket is (akár horganyzott vagy festett kivitelben is), de komplett, összeszerelt talajművelő gépek is készültek már nálunk, nagyobb szériában.

Svájci partnerünk számára biztonságtechnikai egységeket gyártunk (hegyomlásgátlók és rendőrségi kordonok), melyeknek hegesztési, gyártási és ellenőrzési folyamata maximális pontosságot követel a felhasználási helyük miatt. Az omlásgátlók világszerte használatban vannak, de főként Svájc és Olaszország autópályái mellett védik az autósokat.

Német ügyfelünk számára különböző méretben tervezünk és gyártunk daru-támasztólemezeket, melyeket festett kivitelben szállítunk.

Liechtensteini partnerünk részére folyamatosan szállítunk kommunális gépekbe és ipari földmunkagépekbe beépülő fém alkatrészeket, felületkezelés nélkül, valamint horganyzott vagy festett kivitelben is.

Csövek, zártszelvények és lemezek darabolását, sík- és csőlézervágását bérmunkában vállaljuk.

Elérhetőségünk

Keressen minket elérhetőségeinken!

9100 Tét, Fő út 8-10.

+36 96 411 011

sokoro@sokoro.hu