Karrier

SOKORÓ

Állásajánlataink

Távlatokban gondolkodunk. Büszkék vagyunk arra, hogy mind partnerkapcsolatainkban, mind dolgozóinkkal hosszú távú együttműködésben gondolkodunk. Szívesen invesztálunk hosszabb időt és több erőforrást abba, hogy elérjük az ügyfeleink által elvárt technológiai, minőségi, logisztikai színvonalat. Ehhez elengedhetetlen a hasonló szemlélet munkavállalóinkkal kapcsolatban is – mindig hosszú években gondolkodunk. Oktatjuk, tanítjuk munkavállalóinkat és folyamatosan fejlesztjük kompetenciáikat, hogy a saját és a Sokoró Kft. céljain hosszú távon együtt dolgozhassunk. Elégedett partnerek, elégedett munkavállalók - elengedhetetlenek a Sokoró Kft. sikeres működéséhez.

Szakértelemmel, elkötelezettséggel, hosszú távú tervezéssel, és a minőségügyi előírások következetes betartásával dolgozunk. Ez lehetővé teszi, hogy gyártmányaink nem csak a kiszállításkor, hanem több éves használat után is a lehető legjobb minőségben és legmagasabb színvonalon szolgálják ki Vevőink igényeit. Kiemelt figyelmet fordítunk a Partnereinktől kapott visszajelzésekre, gyártási folyamataink kialakításánál elsődleges szempont az Ügyfelektől kapott információk alapján történő folyamatos fejlődés.

Csatlakozz csapatunkhoz!

Szeretnél hosszú távon részese lenni egy professzionális fémszerkezet-gyártó cég sikereinek? Szeretnél egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol nem csak az eredmény a fontos, hanem az annak létrehozásában részt vevő összes munkatárs is? Várunk csapatunkba, legyél Te is Sokorós dolgozó!

Meghirdetett állásajánlatainkra a jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal várjuk az allas@sokoro.hu e-mail címre, vagy a Sokoró Kft. portáján kitölthető jelentkezési lapon.

Nyitott pozíciók:

SOKORÓ

Csatlakozz csapatunkhoz

"13 éve vagyok a Sokoró Kft. dolgozója. Lakatosként kezdtem, és 2016 óta kezelem a hegesztőrobotokat. Szeretek itt dolgozni, és hosszú távon is itt tervezem a jövőmet – véleményem szerint a Sokoró egy olyan cég, amely megbecsüli munkavállalóit, és gondoskodik a folyamatos munka-ellátottságról." Molnár András, hegesztőrobot-kezelő

Sokoró Ktf.

A hegesztett termékek professzionális gyártója.

+36 96 461 011

sokoro@sokoro.hu

Küldjön üzenetet

    Elérhetőségünk

    Keressen minket elérhetőségeinken!

    9100 Tét, Fő út 8-10.

    +36 96 411 011

    sokoro@sokoro.hu