Bemutatkozás

SOKORÓ

Cégünkről

A Sokoró Ipari és Kereskedelmi Kft. több, mint 75 éves múltra visszatekintő, 100%-os magyar tulajdonban lévő Társaság. Székhelye Téten, Észak-Nyugat Magyarország dinamikusan fejlődő régiójában található. A Társaság a térség egyik jelentős munkaerőt foglalkoztató vállalkozása.

Fő tevékenységünk a fémmegmunkálás, ezen belül is a mezőgazdasági gépek és gépszerkezetek, hegesztett szerkezetek, valamint egyedi fémszerkezetek gyártása. Tradicionális tevékenységünk a SOKORÓ márkanév alatt értékesített, hagyományosnak számító mezőgazdasági gépek, valamint kommunális berendezések gyártása. Ezen gépek teljes tervezését, gyártását és értékesítését a SOKORÓ Kft. végzi.

Gyártmányaink egyaránt kerülnek belföldre, illetve külföldi piacokra az Európai Unión belül és kívül is. Magasan kvalifikált szakemberekkel, a munkaeszköz-állomány és az informatikai háttér folyamatos fejlesztésével, valamint a minőségügyi előírások szigorú és következetes betartásával tudunk eleget tenni azoknak a követelményeknek, melyeket a Megrendelőink támasztanak velünk szemben.

A SOKORÓ KFT. FŐ TULAJDONOSAI

A Sokoró Kft. tulajdonosi köre aktívan részt vesz a vállalat vezetésében.

Majsa Sándor, ügyvezető igazgató

Eredicsné Bagarus Ildikó, gazdasági igazgató

Szabó Tibor, belkereskedelmi és beszerzési igazgató

Jelencsics Rita, export és marketing igazgató

CÉGVEZETÉS

Majsa Sándor, ügyvezető igazgató

Eredicsné Bagarus Ildikó, gazdasági igazgató

Szabó Tibor, belkereskedelmi és beszerzési igazgató

Jelencsics Rita, export és marketing igazgató

Gőcze Bálint, műszaki igazgató

Pénzes József, termelési igazgató

Dr. Majsa Tímea, HR vezető és jogi referens

Farkas Péter, import beszerzési koordinátor és beruházási vezető

Mészáros Máté, minőségbiztosítási vezető

Szabó Tamás, Oltimer83 létesítményvezető

Amire büszkék vagyunk...

d

Távlatokban gondolkodunk

Büszkék vagyunk arra, hogy mind partnerkapcsolatainkban, mind dolgozóinkkal hosszú távú együttműködésben gondolkodunk. Szívesen invesztálunk hosszabb időt és több erőforrást abba, hogy elérjük az ügyfeleink által elvárt technológiai, minőségi, logisztikai színvonalat. Ehhez elengedhetetlen a hasonló szemlélet munkavállalóinkkal kapcsolatban is – mindig hosszú években gondolkodunk. Oktatjuk, tanítjuk munkavállalóinkat és folyamatosan fejlesztjük kompetenciáikat, hogy a saját és a Sokoró Kft. céljain hosszú távon együtt dolgozhassunk. Elégedett partnerek, elégedett munkavállalók - elengedhetetlenek a Sokoró Kft. sikeres működéséhez.

d

Minőségi színvonal

Mind termékeink minőségére, mind pedig a szállításainkhoz kapcsolódó logisztikai szolgáltatásinkra kiemelten büszkék vagyunk. Ez a két tényező az, amit a partnereink leggyakrabban kiemelnek a Sokoró Kft.-vel történő együttműködéssel kapcsolatan.

d

Környezettudatosság

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a tevékenységeink során alkalmazott technológiák a környezettudatossági szempontok figyelembevételével kerüljenek kiválasztásra. Folyamatos beruházásainkkal arra törekszünk, hogy gépparkunk mindig korszerű és energiahatékony legyen. Belső logisztikai folyamatainkban immár többségben vannak az elektromos járművek.

Sokoró Kft.

A hegesztett termékek professzionális gyártója.

+36 96 461 011

sokoro@sokoro.hu

Küldjön üzenetet

    Elérhetőségünk

    Keressen minket elérhetőségeinken!

    9100 Tét, Fő út 8-10.

    +36 96 411 011

    sokoro@sokoro.hu