LÉZERVÁGÁS

SOKORÓ

SÍK LÉZERVÁGÁS

Sík lézervágó gépeink a legmagasabb technológiai színvonalon, megbízható minőségben vágják termékeinket.

GÉPEINK

TRUMPF 5040 Fiber lézervágó berendezés

A fiber gép alkalmas szénacél, magas szilárdságú acél vágására 20 mm vastagságig, tökéletes vágási minőséggel. A gép asztalmérete 4000×2000 mm. A vágási sebesség a Fiber technológiának köszönhetően többszöröse a normál CO2 lézerének. A lézergép részletes specifikációját itt megtekintheti.

GÉPEINK

TRUMPF TruLaser 3030 típusú lézervágó berendezés

Rugalmas standard síklézervágó gép. Tökéletes vágási minőség, tükörsima vágóélek. A lézergép részletes specifikációját itt megtekintheti

GÉPEINK

TRUMPF TruLaser 5040 típusú lézervágó berendezés

Nagyfokú termelékenység, hatékonyság, kiváló eredmények, gyorsaság és biztonságos eljárás. A sokoldalú automatizálási megoldások és intelligens funkciók is kitűnő eredményeket garantálnak. A lézergép részletes specifikációját itt megtekintheti

SOKORÓ

CSŐLÉZERVÁGÁS

Csőlézervágó gépeink a legmagasabb technológiai színvonalon, megbízható minőségben darabolják termékeinket.

GÉPEINK

Trumpf Trulaser Tube 7000 Fiber csőlézervágó

Legújabb, csúcstechnológiás lézervágó berendezésünk a Trumpf Trulaser Tube 7000 Fiber csőlézervágó gép. A lézergép 9,2 méteres LoadMaster Tube automata szálanyag adagoló egységével, és 6,5 méteres kész darab kiosztó asztalaival minimalizálja a felszerszámozási és logisztikai időket. Maximális munkadarabhossz 6500 mm, munkadarab megfogás 120 mm. Ezen technológia alkalmas kis sorozatméretben, valamint nagyobb szériákban is precíz és kiváló minőségű termékek darabolására. A gép a cső- és zártszelvények vágása mellett képes lapos acélok és szögacélok egyenes és 45 fokban történő darabolására, a teljes furatkép elkészítésére és a hegesztési varrat előkészítéséhez szükséges letörések elkészítésére. A megmunkálható átmérő maximum 254 mm, minimum 12 mm, zártszelvény esetén min 12x12 mm, maximum 180x180 mm, amelyhez egy 6 kW-os vágási teljesítmény párosul. Maximum vágási anyagvastagság szénacél esetében 14 mm, rozsdamentes esetén 10 mm, alumínium esetén 10 mm. Súlyterhelés 40 kg/m. A lézergép részletes specifikációját itt megtekintheti.

A lézergép részletes specifikációját itt megtekintheti:

GÉPEINK

TRUMPF TruLaser Tube 7000 típusú csőlézervágó berendezés

A csőlézervágás technológia ezen típusa ma már elengedhetetlen a fémipari gyártás területén. A lézergép 9 méteres LoadMaster Tube automata szálanyag adagoló egységével, és 6,5 méteres kész darab kiosztó asztalaival minimalizálja a felszerszámozási és logisztikai időket. Ezen technológia alkalmas kis sorozatméretben, valamint nagyobb szériákban is precíz és kiváló minőségű termékek darabolására. A gép a cső- és zártszelvények vágása mellett képes lapos acélok és szögacélok egyenes és 45 fokban történő darabolására, a teljes furatkép elkészítésére és még a hegesztési varrat előkészítéséhez szükséges letörések elkészítésre. A maximálisan megmunkálható 254 mm-es átmérőhöz egy 3,6 kW-os vágási teljesítmény párosul, ami képes 12,5 mm falvastagság precíz, 0,1 mm-en belül történő megmunkálására. A lézergép részletes specifikációját itt megtekintheti. A berendezést munka közben itt megtekinteti. Érdeklődésével, ajánlatkérésével keressen bennünket bizalommal!

A lézergép részletes specifikációját itt megtekintheti:

A berendezést munka közben itt megtekinteti:

Elérhetőségünk

Keressen minket elérhetőségeinken!

9100 Tét, Fő út 8-10.

+36 96 411 011

sokoro@sokoro.hu