sokoro2Társaságunk a több, mint 60 éves múltra visszatekintő 100%-os magyar tulajdonban lévő SOKORÓ Ipari és Kereskedelmi Kft. Észak-Nyugat Magyarország dinamikusan fejlődő  régiójában érhető el. Nem számítva a közeli városok (Pápa – Győr – Csorna) munkaerő piaci helyzetét – a Sokoró Kft a környező térség egyetlen, jelentős létszámot foglalkoztató vállalkozása.
Tevékenységünk a fémmegmunkálás (ezen belül is az autóipari gyártóeszközök, hegesztett szerkezetek, egyedi fémszerkezetek gyártása), valamint az autóipari szerelési tevékenység köré koncentrálódik. A gépgyári vonalon az autóipari berendezésgyártás, különböző nagyméretű hegesztett szerkezetek, gyártórendszerek, kiszolgáló berendezések tervezése, gyártása a fő meghatározó termelési profil. Jelentős hányadot tesz még ki a  hagyományosnak számító mezőgazdasági gépek gyártása, kommunális berendezések és gépek, széntüzelésű félautomata kazánok gyártása is. Az autóipari vonalon gépkocsi motor modulok, illetve egyéb részegységek összeszerelését végezzük.
sokoro1Korszerű informatikai háttérrel, képzett szakemberekkel, valamint a munkaeszköz állomány folyamatos fejlesztésével tudunk eleget tenni annak a minőségi és technológiai kihívásnak, melyet Megrendelőink velünk szemben  támasztanak. Gyártmányaink egyaránt kerülnek belföldre, illetve külföldi piacokra az Európai Unión belül és kívül is.