HDR Tone-Mapped with DPHDR6

Társaságunk a több, mint 70 éves múltra visszatekintő 100%-os magyar tulajdonban lévő SOKORÓ Ipari és Kereskedelmi Kft, Észak-Nyugat Magyarország dinamikusan fejlődő  régiójában érhető el. Nem számítva a közeli városok (Pápa – Győr – Csorna) munkaerő piaci helyzetét, a Sokoró Kft, a környező térség egyetlen, jelentős létszámot foglalkoztató vállalkozása.

Tevékenységünk a fémmegmunkálási tevékenységek (ezen belül is a mezőgazdasági gépek, gépvázak, autóipari gyártóeszközök, hegesztett szerkezetek, egyedi fémszerkezetek gyártása) köré koncentrálódik.

Jelentős hányadot tesz ki a SOKORÓ márkanév alatt értékesített, hagyományosnak számító mezőgazdasági gépek, valamint kommunális berendezések gyártása is, melyeknek teljes tervezése, termelési folyamata és értékesítése a SOKORÓ Kft.-nél történik.

sokoro1Korszerű informatikai háttérrel, képzett szakemberekkel, valamint a munkaeszköz állomány folyamatos fejlesztésével tudunk eleget tenni annak a minőségi és technológiai kihívásnak, melyet Megrendelőink velünk szemben  támasztanak. Gyártmányaink egyaránt kerülnek belföldre, illetve külföldi piacokra az Európai Unión belül és kívül is.